Дома > За нас>Сервис

Сервис

Прилагоден дизајн
Bonny Hydraulics Обезбедете услуги за дизајн и производство прилагодено на клиентите од различни индустрии.
Имаме застрашувачки технички тим и секој од техничките инженери има речиси 10 години во дизајнирање и производство на хидраулични мотори, хидраулични макари и планетарни менувачи и подвозји.
 

Онлајн сервис
Обезбедуваме совршени услуги за хидраулични производи наменети за различни околности. Ние сме во состојба да обезбедиме хидраулични производи за вашите потреби. Нашите експерти се способни да дизајнираат најсоодветен хидрауличен мотор, хидрауличен крик и планетарен менувач за да ги задоволат потребите на клиентите.
 

Гаранција
Доживотна услуга: Нашето ветување е дека засекогаш им ја нудиме техничката услуга на нашите клиенти. Дури и ако производите го надминале датумот за квалитет или се само во фаза на употреба, Бони би обезбедил брза техничка услуга и дополнителна опрема.
Сите наши стандардни производи ќе ги уживаат следните услови за пост-продажна услуга:
1. Услугата „3 R“ која е поправка, замена и рефундирање ќе ги покрие супстандардните производи на Бони 1 година од датумот на договорот.
2. Bonny ќе обезбеди професионална техничка услуга за да го реши секој проблем со квалитетот што го даде Клиентот за време на гарантниот период во рок од 24 часа откако ќе стигне известувањето за откритието.


Бони ќе ја преземе одговорноста бесплатно да ги поправа или замени сите проблематични производи доколку проблемите со квалитетот доаѓаат од самиот производ под гарантен рок, сепак, доколку се предизвикани од неправилна администрација, примена и/или употреба, инсталација, сервис, поправка и/или одржување од релевантните производи, или од какви било причини (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на условите на животната средина), Bonny би помогнал да се поправат производите, но цената ќе си ги дозволи Клиентот.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy